Reguli oficiale
Cerințe de eligibilitate pentru participanții la provocare:

 1. Trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a intra în challenge.
 2. Participanții trebuie să cumpere unul din pachetele disponibile pentru a putea intra în challenge.
 3. Imaginile de înainte și după sunt necesare pentru a participa la provocare.
 4. În cazul în care un participant se dovedește a fi unul dintre câștigătorii provocării, antrenorul său trebuie să
  să facă dovada că contestatorul a achiziționat unul dintre
  pachete de înscriere în provocare. Dacă antrenorul
  nu poate furniza o dovadă valabilă pentru a susține o astfel de plată, organizatorii provocării își rezervă dreptul
  să nu plătească premiul.
  Regulie oficiale ale challenge-ului
  Selecția câștigătorului
  Câștigătorii vor fi aleși de un juriu calificat. Arbitrii vor selecta cele mai bune transformări generale pe baza fotografiilor trimise înainte și după challenge, care pot include pierderea în greutate, creșterea musculară sau creșterea tonusului și a definiției musculare.
  Metode de dietă
  Nu sprijinim și nu încurajăm nicio metodă de dietă extremă sau nesănătoasă care poate pune în pericol sănătatea adversarilor.
  Orice contestatorii care se dovedesc a fi implicați în metode nesigure sau nesănătoase vor fi imediat descalificați de la provocare.
  Follow ups
  Follow-up-ul săptămânal va fi asigurat de antrenorul dumneavoastră pentru a se asigura că se
  urmează o transformare sănătoasă și se folosesc metode sigure. Antrenorii vor oferi cele mai bune instrumente și informații pentru ca participanții să-și atingă scopul dorit.
  Acord de participare

Oricine este interesat să se alăture provocării trebuie să completeze un acord de participare înainte de a li se permite să participe și trebuie de asemenea să cunoască regulile oficiale.

Conditii de participare

Poti sa intri in Super Body Challenge doar prin achizitionarea unui pachet minim de 483 lei. Pachetul include un sortiment de produse nutritive Herbalife Nutrition. Pe langa acestea, beneficiezi gratuit de servicii care includ, dar fără a se limita la, coaching adecvat, cursuri, materiale educative, inspirație și motivație.

Anulări & Rambursări

Orice participant se poate retrage oricând din provocare dacă nu se simte bine sau are probleme de sănătate.
Dacă din orice motiv un Participant nu este complet mulțumit de un produs Herbalife Nutrition achiziționat în asociere cu Provocarea, în termen de 30 de zile acesta poate:

Premiu

Fondul total de premii este direct proporțional cu numărul de participanți în challenge și nu poate depăși 25.000 lei. Premiul în bani va fi distribuit primelor trei – șase transformări din categoria de remodelare și primelor trei – șase din categoria de slăbire. Niciun premiu individual nu va depăși 1500 lei. Numărul de premii oferite este influențat de numărul de participanți.

Conditii generale
Coordonatorul Provocarii își rezervă dreptul de a anula, suspenda și/sau modifica Provocarea sau orice parte a acesteia, în cazul în care există fraude, eșecuri tehnice sau orice alt factor care afectează integritatea sau buna funcționare a Provocării, așa cum este stabilit de Coordonatorul Provocării la propria sa discreție.
Coordonatorul provocării, la propria sa discreție, își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană pe care o consideră că modifică procesul de înscriere sau funcționarea Provocării sau încălcarea Regulilor oficiale ale acestei promoții sau ale oricărei alte promoții într-un mod perturbator.
Orice încercare a oricărei persoane de a submina în mod deliberat funcționarea legitimă a
Provocarea poate fi o încălcare a dreptului penal și civil și, în cazul în care se face o astfel de încercare, Coordonatorul Provocarii își rezervă dreptul de a solicita daune și alte remedii (inclusiv onorariile avocaților) de la orice astfel de persoană, în măsura permisă de
lege. Eșecul Coordonatorului provocării de a aplica orice termen din prezentul Regulament oficial nu va constitui o renunțare la această prevedere.
Limitări de răspundere
Părțile nu sunt responsabile pentru: (1) orice informații incorecte sau inexacte, indiferent dacă sunt cauzate de participant, tipărire, erori tipografice sau de altă natură sau de către oricare dintre echipamentele sau programarea asociate sau utilizate în Provocare; (2) defecțiuni tehnice de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la, defecțiuni, întreruperi sau deconectări în liniile telefonice sau hardware sau software de rețea; (3) intervenție umană neautorizată în orice parte a procesului de înscriere sau a Provocarii; (4) eroare tehnică sau umană care poate apărea în administrarea Provocării, anunțarea premiilor sau în oricare Materiale legate de provocări; (5) corespondență sau e-mailuri întârziate, pierdute, nelivrabile, deteriorate sau furate; (6) orice vătămare a persoanelor sau proprietate care poate fi cauzată, direct sau indirect, în întregime sau parțial, din participarea participantului la Provocare sau primirea sau utilizarea greșită a oricărui premiu (inclusiv orice călătorie/activitate legată de acesta); sau (7) orice întreruperi sau amânare, anulare, sau modificarea premiului sau a Provocarii. Coordonatorul provocării nu este responsabil pentru probleme tehnice, defecțiuni ale sisteme informatice, servere, furnizori, hardware/software, conexiuni la rețea pierdute sau indisponibile sau eșuate, incomplete, deformate sau transmisie întârziată pe computer sau orice combinație a acestora.

Lista câștigătorilor

Această provocare nu este în niciun fel sponsorizată, susținută sau administrată de Herbalife Nutrition sau asociată cu aceasta. Prin intrarea în Challenge, înțelegeți că furnizați informații Coordonatorului Provocarii și nu Herbalife Nutrition. Acest challenge este coordonat de membri independenți Herbalife Nutrition Adina & Duță Plăcintă.
Datele de contact ale coordonatorului challenge-ului sunt Nume: Adina Plăcintă, Tel: 0744766938.

Reclamații
Orice reclamații pot fi trimise la email-ul contact@superbodychallenge.com sau transmise telefonic la 0744 766 938.

Confidențialitate
Termenii si conditiile de utilizare guverneaza modalitatea de folosire a site-ului SuperBodyChallenge.ro. Prin folosirea acestui site acceptati si sunteti de accord sa respectati acesti Termeni si conditii de utilizare.
Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul SuperBodyChallenge.ro.
Aceste conditii de utilizare pot afecta drepturile dvs. si ar trebui sa le cititi cu atentie.
Modificari ale termenilor de utilizare SuperBodyChallenge.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii de utilizare, cu sau fara notificare. Versiunea cea mai recenta a acestor Conditii de utilizare poate fi accesata printr-un click pe link-ul denumit Termeni si conditii din partea de jos a tuturor paginilor site-ului SuperBodyChallenge.ro
Cea mai recenta versiune de Termeni si conditii va inlocui versiunile anterioare.

Confidentialitate si informatii personale

SuperBodyChallenge.ro se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor personale pe care clientii le furnizeaza pe site- SuperBodyChallenge.ro. Orice informatie prezentata pe site este supusa Politicii de confidentialitate a firmei.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul de pe site-ul SuperBodyChallenge.ro, cu exceptia Termenilor si conditiilor de utilizare, incluzand, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, caracteristici interactive si articole text (“Continut”) si marci comerciale sunt detinute de catre sau sub licenta SuperBodyChallenge.ro si fac obiectul dreptului de autor si dreptului de proprietate intelectuala in conformitate cu legislatia din Romania si conventiile europene. Continutul de pe site este furnizat pentru uz personal si nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licentiat sau exploatat pentru orice fel de alte scopuri, fara acordul scris al proprietarilor.